Δωρεάν Μεταφορά Των Επίπλων

Η μεταφορά των επίπλων γίνεται από ιδιόκτητα φορτηγά και εξειδικευμένους υπαλλήλους της εταιρίας, σε οποιαδήποτε περιοχή και αν βρίσκεστε σε όλη την Ελλάδα!

 

Δωρεάν Τοποθέτηση Επίπλων

Το έμπειρο μας προσωπικό αναλαμβάνει να τοποθετήσει τα έπιπλα σας στον αγαπημένο σας χώρο, με ασφάλεια και προσοχή για να απολαμβάνετα το αψεγάδιαστο αποτέλεσμα των επίπλων σας!

 

Διαστάσεις στα μέτρα σας

Όλα μας τα προϊόντα μπορούμε να τα κατασκευάσουμεστα μέτρα σας και όχι μόνο.Μπορείτε να επιλέξετε το ξύλο της αρεσκείας σας (Δρυς-Οξυά-Καρυδιά-Ελιά) σε ότι χρώμα θέλετε.Επίσης υπάρχουν χιλιάδες Υφάσματα-Δερματίνες ώστε να βρείτε αυτό που ονειρευόσασταν για τον αγαπημένο σας καναπέ-κρεβάτι-καρέκλα.

 

Ευέλικτοι τρόποι πληρωμής

Ευκολία και ευελεξία προσφέρει η εταιρία μας σε όλους τους πελάτες με πολλούς τρόπους πληρωμής. Ελάτε να συζητήσουμε από κοντά τον τρόπο που σας εξυπηρετεί.

 

Δωρεάν αποθήκευση επίπλων

Μπορείτε να είστε σίγουροι για τα αγαπημένα σας έπιπλα, ακόμα και εάν δεν έχετε ολοκληρώσει όποιες εργασίες στον χώρο σας. Αναλαμβάνουμε την αποθήκευση των επίπλων σας στι ιδιόκτητες αποθήκες μας με ασφάλεια και σιγουρία

 

Ειδικές κατασκευές

Ο υπερσύγχρονος Μηχανολογικός Εξοπλισμός μας σας δίνει την δυνατότητα να παραγγείλετε οποιαδήποτε ειδική κατασκευή έχετε φανταστεί και θα εκτελεστεί από το τμήμα ειδικών κατασκευών που λειτουργεί πολλά χρόνια στην επιχείρηση μας.

 

After Sales Service

Το σύστημα εξυπηρέτησης πελατών της εταιρίας μας, αναλαμβάνει να επισκευάσει, επιδιορθώσει οτιδήποτε μπορεί να συμβεί στα αγαπημένα σας έπιπλα.Είμαστε περήφανοι για τους ευχαριστημένους πελάτες μας.

 

Μελέτη Χώρου-Διακόσμηση

Αναλαμβάνουμε ολοκληρωμένες μελέτες επίπλωσης που υπηρετούν την λειτουργικότητα και το άρτιο design.Έμπειροι διακοσμητές θα σας δώσουν λύσεις και συμβουλές για τον αγαπημένο σας χώρο.